Logga in

Rekommenderad webbläsare

För att få det bästa ur Matematikportalen.se rekommenderar vi att du använder en av följande webbläsare, eftersom det är de som vi själva utvecklar och testar sidan på.

Vi utvecklar och testar alltid våra webbsite i den nyaste versionen av ledande webbläsare och enligt Windows og Mac, iOS, Android og Chromebooks. Upplever du fel på sidan, kan det bero på att du inte har den senaste versionen av webbläsare eller att du använder en annan webbläsare än de vi utvecklat webbsiten på.

Alternativa webbläsare

Matematikportalen.se kan givetvis även användas i andra webbläsare än de 4 ovannämnda. Men vi kontrollerar inte om innehållet visas korrekt eller om websiten är fullt fungerande. Vi rekommenderar dig att använda en av de 4 ovannämnda för att få det bästa möjliga av Matematikportalen.se.

Operativsystem

Vi rekommenderar ett av följande operativsystem.

• Windows 10 eller nyare.
  • Nyaste version av macOS.
  • Nyaste versionen av iOS.
  • Nyaste versionen av Android.

Du finner Gleerups tekniska krav här.